Programare
Ne unim forțele cu Rețeaua de Sănătate Regina Maria

Workflows in IVF, Ediția a VI-a, Noiembrie 2019

Fetal Care » Workflows in IVF, Ediția a VI-a, Noiembrie 2019
10 noiembrie 2019

Workshopul organizat de Fetal Care, sub ghidajul consultantului permanent al departamentului de Reproducere Umană Asistată, Prof. Ami Amit, a ajuns la ediția cu numărul șase!

”Workflows in IVF” s-a născut din ideea că munca, studiul și reușitele medicale se pot savura cel mai bine în echipă! Ne bucurăm, așadar, că am reușit să aducem din nou împreună un grup de medici remarcabili, interesați de protocoalele internaționale de FIV, de la consultul clinic, până la embriotransfer.

Conduși de Prof. Amit, expert în probleme de infertilitate, cu ~40 de ani de experiență în domeniu, medicii participanți au avut posibilitatea de a dezbate cazuri specifice, protocoalele standard pentru FIV dar și cazuri atipice din protofoliul propriu. Dozările hormonale în funcție de unicitatea cazului, un management terapeutic personalizat, adaptarea și ajustarea tratamentului pe parcursul monitorizării au fost punctele de interes ale seminarului.

Rămânem fideli principiului fundamental cu care departamentul de RUA al Fetal Care a fost conceput: abordarea personalizată de către o echipă multidisciplinară a fiecărui cuplu care se luptă cu infertilitatea, pentru a maximiza șansele de reușită a fiecărui protocol de FIV!