Programare

Despre noi

Cine suntem

Fetal Care este centru de excelență în Medicină Materno-Fetală și Reproducere Umană Asistată, locul în care știința și tehnologia de vârf sunt puse în slujba pacienților, pentru cele mai bune rezultate!

Echipa noastră este supraspecializată în centre de prestigiu, cu recunoaștere internațională în domeniul Medicinei Materno Fetale și a Reproducerii Umane Asistate. Specialiștii Fetal Care sunt lideri de opinie în aspecte ce privesc practica medicală, educație, cercetare și inovație.

Miracolul tău. Misiunea noastră

Miracolul tău. Misiunea noastră

Echipa noastră medicală este construită astfel încât să maximizăm eficiența actului medical și timpul dedicat pacienților noștri, oferindu-le tratament integrat, prin mai multe specialități, în aceeași locație.

Ne angajăm să menținem întotdeauna la nivelul cel mai ridicat standardele de diagnostic, management terapeutic, norme etice și morale ale membrilor echipei Fetal Care, pentru confortul și siguranța pacienților.

Ne-am propus să contribuim la creșterea calității actului medical în țara noastră, să facem diferența prin educație, implicare, inovație și expertiză.

Cum facem acest lucru?

Cum facem acest lucru?

Am creat o echipă medicală multidisciplinară complexă formată din lideri în segmentele lor medicale, pentru care progresul în medicină, educație și cercetare sunt standardul de aur.

La Fetal Care folosim tehnologie de vârf existentă la nivel mondial iar partenerii noștri din industria de profil ne pun la dispoziție cea mai nouă și cea mai performantă aparatură existentă pe piață.

Valorile noastre

Valorile noastre

Acestea sunt principiile și valorile pe care fiecare membru al echipei noastre le urmează în fiecare zi:

  • Profesionalism și dedicare față de pacienți și față de actul medical;
  • Respect pentru pacienți și pentru profesia de medic;
  • Responsabilitatea actului medical;
  • Discreție, confidențialitate, empatie.

Împreună transformăm visul în realitate!