Programare
Ne unim forțele cu Rețeaua de Sănătate Regina Maria

Workflows in IVF, Ediția a V-a, 2019 – Embryotransfer Protocols: Fresh vs. Frozen

Fetal Care » Workflows in IVF, Ediția a V-a, 2019 – Embryotransfer Protocols: Fresh vs. Frozen
5 iunie 2019

Cea mai recentă ediție din seria deja-cunoscutelor workshop-uri organizate de Fetal Care Center pentru medicii specializați în domeniul infertilității umane a avut loc săptămâna trecută, sub ghidajul profesorului israelian Ami Amit. Ediția a V-a a seminarului ”Workflows in IVF” a adus în prim-plan o nouă temă, ca urmare a solicitării medicilor participanți la edițiile anterioare. Am avut așadar în focus o abordare personalizată pe caz a protocoalelor de embriotransfer. Fresh vs. Frozen – de la decizie, la procedură, profesorul Amit a provocat participanții la o analiză medicală corectă a factorilor care înclină balanța înspre un protocol de transfer de embrioni fresh (de ziua 3 sau 5) sau înspre decizia de a vitrifica embrioni pentru transferul ulterior. Încă odată am reluat importanța personalizării tratamentului, a procedurii și a deciziei de transfer embrionar în funcție de unicitatea cazului.

”Workflows in IVF” s-a născut din dorința de a împărtăși cunoștințele medicale, expertiza venită din peste 35 de ani de experiență în domeniul infertilității și dăruirea cu care domnul profesor Amit ne uimește de fiecare dată, marșând atât de ferm pe ideea că munca, studiul și reușitele medicale se pot savura cel mai bine în echipă! Iată-ne, așadar, bătătorind cărarea terapiei infertilității împreună, pentru că împreună înseamnă mai bine pentru pacient!

Onorăm astfel viziunea cu care departamentul de reproducere umană asistată al Fetal Care a fost creat – un loc în care specialiștii și tehnologia lucrează împreună pentru ca pacienții noștri să fie siguri că totul e bine!