Programare
Ne unim forțele cu Rețeaua de Sănătate Regina Maria

Workflows in IVF, Ediția a IV-a, 2019

Fetal Care » Workflows in IVF, Ediția a IV-a, 2019
22 aprilie 2019

A trecut mai bine de o săptămână de la cea mai recentă ediție din seria deja-cunoscutelor workshop-uri organizate de Fetal Care pentru medicii specializați în domeniul infertilității umane. Ediția a IV-a a seminarului ”Workflows in IVF” ne-a adus din nou împreună în jurul protocoalelor de investigații, tratament și tehnici de reproducere umană asistată. Dozările hormonale în funcție de unicitatea cazului, un management terapeutic personalizat, adaptarea și ajustarea tratamentului pe parcursul monitorizării au reprezentat tema centrală a seminarului. Interacțiunea dintre participanți și profesorul Ami Amit, dezbaterile și abordările temei din diferite perspective, ne-au dat siguranța că evenimentul nostru a obținut efectul scontat.

”Workflows in IVF” s-a născut din dorința de a împărtăși cunoștințele medicale, expertiza în domeniu și dăruirea cu care domnul profesor Amit ne uimește de fiecare dată, marșând atât de ferm pe ideea că munca, studiul și reușitele medicale se pot evalua și savura cel mai bine în echipă! Iată-ne, așadar, bătătorind cărarea infertilității împreună iar împreună înseamnă mai bine pentru pacient!

În acest mod nu ne dăm voie să uităm de viziunea cu care departamentul de reproducere umană asistată al Fetal Care a fost creat –  un loc în care specialiștii și tehnologia lucrează împreună pentru ca pacienții noștri să fie siguri că totul e bine!

Încheiem jurnalul de impresii cu indicii pentru următoarea ediție a workshop-ului nostru, pe care îl vom organiza la finalul lunii mai și care va avea ca temă următorul pas din procedura de FIV: Protocoalele de embriotransfer – fresh vs. vitrificați.