Programare
Ne unim forțele cu Rețeaua de Sănătate Regina Maria

Workflows in IVF – Ediţia a II-a, Noiembrie 2018

Fetal Care » Workflows in IVF – Ediţia a II-a, Noiembrie 2018
17 noiembrie 2018

După succesul primei ediții, am hotărât organizarea rapidă a unui nou seminar pe tema protocoalelor FIV aliniate la standarde internaționale. Și de această dată am fost onorați de prezența medicilor specialiști, preocupați de tot mai acuta problemă a infertilității în țara noastră. Sub ghidajul binecunoscutului Prof. Ami Amit, am parcurs toate etapele unui ciclu de reproducere asistată, de la diagnostic, până la embriotransfer. Participanții au avut și de această dată oportunitatea de a forma grupuri de dezbatere medicală, de a-i adresa întrebări profesorului sau celorlalți participanți dar și de a beneficia de îndrumare directă în cazurile atipice cu care medicii au de-a face. Propunerea Fetal Care către medicii participanți (și nu numai) este aceea de a aborda orice caz medical în cadrul unui grup de specialiști, cu transparență și claritate din partea echipei implicate, fiecare cuplu care apelează la tehnici de reproducere asistată necesitând un protocol adaptat unicității lui.

Pentru a crește șansele de succes, investigațiile, tratamentul, procedura și urmărirea prost-procedurală trebuie să fie efectuate de o echipă medicală compactă, în funcție de specificul cuplului și de patologia lui. Aceasta este viziunea cu care departamentul de reproducere umană asistată al Fetal Care a fost creat –  un loc în care specialiștii și tehnologia lucrează împreună, în care colaborarea medicală eficientă, abordarea multidisciplinară a fiecărui caz și strategia de management terapeutic au ca obiectiv final bunăstarea medicală a pacienților. 

Ne-am bucurat de felul în care medicii au îmbrățișat ideea noastră și de implicarea fiecăruia în acest workshop pe cât de util, pe atât de plăcut! Vom reveni la început de 2019 cu Ediția a III-a!

Album Foto Eveniment Fetal Care 9/11/2018