Programare
Ne unim forțele cu Rețeaua de Sănătate Regina Maria

Renumitul profesor Ami Amit va oferi consultatii de infertilitate in cadrul Fetal Care

Fetal Care » Renumitul profesor Ami Amit va oferi consultatii de infertilitate in cadrul Fetal Care
24 noiembrie 2015

Sunt extrem de onorata si incantata sa va impartasesc faptul ca Profesorul Ami Amit, reputatul specialist israelian in domeniul tratamentului infertilitatii, va oferi la inceputul lunii decembrie consultatii in cadrul Fetal Care. Aceste consultatii reprezinta primul pas din cadrul unei colaborari permanente cu clinica Fetal Care.

Consultatiile includ o analiza detaliata a infertilitatii unui cuplu sau a unei femei, anamneza, examinare medicala si analiza istoricului pacientilor, ecografie, recomandare investigatii suplimentare, stabilirea managementului terapeutic al femeii/cuplului infertil, etapele premergatoare realizarii procedurilor de reproducere umana asistata precum si alegerea variantei optime pentru fiecare caz.

Profesorul Ami Amit a fost directorul Tel Aviv Sourasky Medical Center timp de 30 de ani. Este unul dintre cei mai renumiti specialisti la nivel mondial in tratamentul infertilitatii, multe celebritati apeland la serviciile lui. Este, totodata, membru al unor renumite asociatii medicale, precum:

  • Societatea Europeana de Reproducere Umana si Embriologie (ESHRE);
  • Societatea Americana de Medicina Reproductiva (ASRM);
  • Asociatia Israeliana de Fertilitate (AYALA);
  • Societatea Israeliana de Obstetrica si Ginecologie.

Profesorul Ami Amit este unul din specialistii cu contributii inovative in dezvoltarea tehnicilor de reproducere umana asistata, a tehnicilor de diagnostic si tratament pentru diferite forme de infertilitate. A redactat peste 250 de articole stiintifice, a participat la congrese si conferinte mondiale in calitate de invited speaker, a dezvoltat numeroase tehnici exclusive in domeniul fertilizarii in vitro.  Este membru activ in echipele internationale de cercetare multidisciplinara, cu rezultate inovative in domeniul diagnosticului, metodelor terapeutice, tehnicilor de reproducere asistata, embriologie si genetica. Totodata, profesorul Ami Amit a fost primul medic care a aplicat cu succes metode inovative de tratament, precum injectia intracitoplasmatica cu sperma (ICSI), diagnosticul genetic preimplantational (PGD) si altele.

Pentru a programa o consultatie cu profesorul Ami Amit in cadrul Fetal Care, sunati la numarul: 0721 593 471.