Programare
Ne unim forțele cu Rețeaua de Sănătate Regina Maria

Prof. Dr. Ami Amit – Tratamentul infertilității și reproducerea umană asistată

Fetal Care » Prof. Dr. Ami Amit – Tratamentul infertilității și reproducerea umană asistată
25 ianuarie 2018

Profesorul Ami Amit, reputatul specialist internațional în domeniul tratamentului infertilității și a tehnicilor de reproducere umană asistată, este consultant al departamentului de Reproducere Umană Asistată a clinicii Fetal Care. Supra-expertiza și reevaluarea unui dosar de infertilitate includ o analiză detaliată a infertilității unui cuplu sau a unei femei, anamneza, examinarea medicală și analiza istoricului pacienților, interpretarea ecografiei, recomandare de investigații suplimentare, stabilirea managementului terapeutic al femeii/cuplului infertil, etapele premergătoare realizării procedurilor de reproducere umană asistată, precum și alegerea variantei optime pentru fiecare caz.

Profesorul Ami Amit a fost directorul Tel Aviv Sourasky Medical Center timp de 30 de ani. Este unul dintre cei mai renumiți specialiști la nivel mondial în tratamentul infertilității, multe celebrități apelând la serviciile dumnealui, în toată lumea.  Este membru activ în echipe internaționale de cercetare multidisciplinară, cu rezultate inovative în domeniul diagnosticului, metodelor terapeutice, tehnicilor de reproducere asistată, embriologie și genetică.

Profesorul Ami Amit are o colaborare constantă cu echipa Fetal Care, pentru a-i sprijini pe medici în protocoalele terapeutice și pentru a consilia cuplurile diagnosticate cu infertilitate.