Programare
Ne unim forțele cu Rețeaua de Sănătate Regina Maria

Parteneriat GE Healthcare pentru Voluson Ultrasound Device Feedback

Fetal Care » Parteneriat GE Healthcare pentru Voluson Ultrasound Device Feedback
17 februarie 2018

Fetal Care Center le propune pacienților și colaboratorilor săi conceptul de medicină la un nou nivel.

Pentru că încă de la început am fost conștienți de importanța tehnologiei în diagnosticare și tratament, am făcut pașii necesari pentru a-i avea mereu alături pe cei mai buni. Astfel s-a născut parteneriatul de lungă durată, bazat pe încredere și profesionalism, cu GE-Voluson.

De 50 de ani tehnologia ultrasunetelor permite și împuternicește medicii din întreaga lume să îmbunătățească viața femeilor și să asigure un nivel de sănătate superior pentru generațiile viitoare.

Din 2018 Fetal Care este colaborator GE Healthcare pentru Voluson Ultrasound Device Feedback, de aceea spunem cu încredere că acesta este locul unde tehnologia și experții lucrează împreună pentru a oferi cele mai bune și cele mai corecte soluții pacienților săi.

Dr. Adela Șerban & Lucienne van der Veen (Product Manager GE Healthcare)

Colaborarea fructuoasă a Fetal Care Center cu GE Voluson a dus la realizarea unor proiecte importante pentru societatea românească, printre care amintim patru cursuri hands-on pe tema Standarde Aplicate în Ecografia Obstetricală, cursuri practice adresate tinerilor medici specialiști sau rezidenți; sesiuni de one on one learning în care medici specialiști aflați la începutul carierei sunt prezenți în activitățile zilnice ale clinicii pentru a învăța sistemele practicate de cei mai buni specialiști în domeniu; Visiting Professors; Congrese și conferințe organizate de Societatea de Obstetrică și Ginecologie din România și instituții din străinătate; acțiuni sociale de mare succes din județele Călărași și Ialomița, în care peste 250 de femei au beneficiat gratuit de examinări ecografice etc.

Dr. Adela Șerban & Lucienne van der Veen

Dr. Adela Șerban & Lucienne van der Veen