Programare
Ne unim forțele cu Rețeaua de Sănătate Regina Maria

Pachete avantajoase pentru pacientele Fetal Care

Fetal Care » Pachete avantajoase pentru pacientele Fetal Care
20 iulie 2016

În cadrul Fetal Care, grija şi atenţia noastră se concentrează asupra fătului şi sănătăţii acestuia şi a viitoarei mame. Totodată, nu vrem să neglijăm responsabilitatea pe care noi, ca medici, o avem în educaţia şi sprijinul oferit femeilor.

Cunoaştem foarte bine importanţa prevenţiei şi a grijii de sine, de aceea ne-am propus să încurajăm vizita la medicul ginecolog, prin crearea unui pachet de consultaţii* avantajos pentru pacientele noastre.

 

Fetal Care

Pachet Premium

Primul pachet vizează screening-ul de patologie cervicală (a colului uterin) şi include următoarele investigaţii: consultaţie, ecografie transvaginală, testul Babeş-Papanicolau, secreţie vaginală, examen de cultură de col şi colposcopie.  Preţul pachetului este de 550 RON (redus de la 630 RON).

Pachet Gold

Al doilea pachet de screening de patologie cervicală include consultaţie, test Babeş-Papanicolau, secreţie de col şi ecografie transvaginală, la preţul de 300 RON (redus de la 390 RON).

Pachet Silver

Cel de-al treilea pachet cuprinde consultaţie, test Babeş-Papanicolau, secreţie de col şi colposcopie, la preţul de 300 RON (redus de la 390 RON).

Pachet Premium de Patologie Ovariană

În afară de screening-ul de patologie cervicală, putem investiga şi patologia ovariană, care constă în consultaţie, ecografie transvaginală şi scor roma, şi al cărui preţ este de 350 RON (redus de la 453 RON).

 

*Ofertă valabilă până la 31 decembrie 2016