Programare
Ne unim forțele cu Rețeaua de Sănătate Regina Maria

Mamă şi fiică –  împreună pentru sănătate!

Fetal Care » Mamă şi fiică –  împreună pentru sănătate!
3 martie 2018

Desigur că dragostea la prima vedere există – e cea dintre mine și mama mea!

E o legătură dincolo de cuvinte și explicații, dar atât de ușor de văzut în simple gesturi, priviri și zâmbete – e acel tip de iubire pe care timpul pur și simplu nu o alterează!

Pentru că ea a știut întotdeauna de ce ai avut nevoie și a acționat pentru binele tău de când te-ai născut, până când ai devenit adultul de azi, e rândul tău să îți demonstrezi iubirea față de mama ta, prin gjijă, implicare și consecvență.

Ştim că îți dorești să o vezi îmbătrânind frumos şi sănătos, ceea ce presupune atenție și rigoare față de îngrijirea ei personală, atât la exterior, cât și la interior.

La Fetal Care Center, Martie este luna dedicată vouă – mamă și fiică – o lună în care atenția ne este îndreptată spre relația voastră deosebită. Astfel, am conceput  pachete speciale de investigaţii*, constând în screeningul de patologie cervicală (col uterin), gândite pentru perechea mamă-fiică.

 

Pachetul Premium

  • Vizează screening-ul de patologie cervicală (a colului uterin) şi include următoarele investigaţii: consultaţie, ecografie transvaginală, testul Babeş-Papanicolau, secreţie vaginală, examen de cultură de col şi colposcopie. Preţul pachetului este de 315 RON (redus cu 50%* de la 630 RON).

Pachetul Gold 

  • Vizează screening-ul de patologie cervicală (a colului uterin) și include: consultaţie, test Babeş-Papanicolau, secreţie de col şi ecografie transvaginală, la preţul de 195 RON (redus cu 50%* de la 390 RON).
*Reducerea de 50% este valabilă pentru cuplul mama-fiică și se aplică celei care vine însoțită (fiicei, dacă vine împreună cu mama, sau mamei, dacă este însoțită de fiica sa)