Programare
Ne unim forțele cu Rețeaua de Sănătate Regina Maria

Impresii despre a 4-a editie a cursului HANDS-ON de ecografie ,,Standarde Aplicate în Ecografia Obstetricală’’

Fetal Care » Impresii despre a 4-a editie a cursului HANDS-ON de ecografie ,,Standarde Aplicate în Ecografia Obstetricală’’
13 noiembrie 2017

Ediția a 4-a a cursului HANDS-ON de ecografie s-a desfășurat weekendul acesta la Fetal Care, sub deja cunoscutul slogan ”Standarde Aplicate în Ecografia Obstetricală”.

Curs1 (6)Curs1 (7)

Așa cum ne-am obișnuit, cursul a fost un real succes iar participanții au fost din nou provocați să examineze ritmul și dinamica tehnologiei de nișă prin demonstrațiile live pe tema examinării ecografice și prin sesiunile HANDS ON susținute de echipa noastră.

Curs 11.2017 6

În cadrul cursului am abordat noțiuni teoretice generale despre embriologie și genetică și am împărtășit informații despre standardele și tehnicile actuale ale examinării ecografice în trimestrele I și II de sarcină.

Curs1 (2)Curs1 (8)

De la partenerii noștri de la CYTOGENOMIC, prin Dr. Mirel Becleanu, am primit informații prețioase despre cele mai populare descoperiri din domeniul geneticii – Whole Exome Capture și Next Generation Sequencing (NGS).

Curs1 (4)Curs1 (10)

Au fost din nou alături de noi, punându-ne la dispoziție aparatură de ultimă generație în domeniu, partenerii noștri de la Medist G.E. Voluson, reprezentați de Ing. Ciprian Murariu.

Curs1 (3)

Mulțumim echipei Fetal Care pentru implicare! Dr. Adela Șerban, Dr. Mona Zvâncă, Dr. Roxana Bănică, Dr. Ramona M. Vicol, Dr. Cristina Voicu – a fost un weekend plin de informații și schimburi de păreri profesionale menite să dezvolte profesioniști, iar asta ne face să îmbrățișăm ideea următoarei ediții a cursului ”Standarde Aplicate în Ecografia Obstetricală” în viitorul apropiat!

Curs1 (1)