Programare
Ne unim forțele cu Rețeaua de Sănătate Regina Maria

Haine pentru viata, de la mame pentru mame

Fetal Care » Haine pentru viata, de la mame pentru mame
13 ianuarie 2016

Ma bucur sa va anunt ca lansam #hainepentruviata, un proiect care isi propune sa sprijine viitoare mame, punandu-le in legatura cu alte mame. Deocamdata, vom face aceasta legatura prin colectarea hainutelor de bebelus pe care le-ati folosit si ati vrea sa le dati mai departe.

Haine pentru viata

Vom crea un spatiu in cadrul clinicii in care vom strange toate hainutele pe care voi, clientele Fetal Care, vreti sa le donati. Va incurajam sa puneti si sa luati haine din el, aduse de alte persoane. Periodic, cand strangem mai multe haine, vom duce imbracamintea unor viitoare mame care s-ar bucura de ele. Le vom repera fie din cadrul clientelor sau cunoscutilor clientelor noastre, fie de la Maternitatea Polizu.

Hainutele le puteti lasa cand veniti la consultatii. Daca vreti sa veniti doar sa lasati imbracamintea, va rog sa o sunati pe Iulia la numarul de telefon din pagina de contact, sa va asigurati ca putem primi produsele la acel moment. Avem deja stranse cateva hainute si abia asteptam sa umplem clinica cu ele.

Pentru a duce vestea mai departe, va invit sa postati pe facebook cand faceti o donatie, folosind hastagul #hainepentruviata. Astfel, exista sansa sa vada postarea si alte mame care ar vrea sa doneze hainele bebelusului, dar nu au catre cine sa faca asta. Astfel, vom bucura cel putin alte doua mame.

Va multumesc!