Programare
Ne unim forțele cu Rețeaua de Sănătate Regina Maria

Fertilizarea In Vitro

Fetal Care » Fertilizarea In Vitro
20 iunie 2018

Începând cu luna iunie, Fetal Care Center vine în întâmpinarea nevoii dumneavoastră de a avea un copil sănătos, cu noul departament acreditat de Fertilizare In Vitro.

În noua eră genomică, infertilitatea este o afecțiune care se poate trata cu succes, datorită progresului științei și a noilor tehnologii medicale. O metodă revoluționară de combatere a infertilității este reproducerea umană asistată.

Pe lângă ocolirea infertilității la pacienții care suferă de diverse afecțiuni specifice, FIV are marele avantaj de a include în planul de abordare și tehnici de PGD (diagnostic genetic preimplantațional). Acest tip de diagnostic permite descoperirea anomaliilor embrionilor, înainte ca ei să fie implantaţi în uter. Analiza PGD servește la diagnosticarea bolilor monogenice și a peste 350 de afecțiuni genetice rare. Totodată, ea permite îndepărtarea genelor care ar putea determina boli precum diabetul şi cancerul din structura genetică a viitorului copil.

Programul nostru de FIV vă oferă următoarele avantaje:

  • Abordarea medicală multidisciplinară a pacienților (specialiștii noștri lucrează în jurul fătului până în momentul optim pentru naștere)
  • Cunoașterea și folosirea celor mai noi metode de diagnostic și tratament, ultimele noutăți în domeniul tehnologiei medicale
  • Un management terapeutic de excepție (echipa FIV este alcătuită din specialiști cu un nivel înalt de instruire profesională, care vor aborda cu mare atenție și dedicare fiecare caz, respectând cu rigurozitate protocoalele internaționale)
  • Găsirea soluțiilor medicale, logistice și financiare personalizate fiecărui caz în parte, de la prima vizită în centrul nostru până la îndeplinirea visului de a deveni părinte
  • Locație ușor-accesibilă, un cadru confortabil, intim și discret, precum și o gamă largă de opțiuni de tratament .

La Fetal Care Center specialiștii noștri, în colaborare cu o echipă multidisciplinară internațională, își desfășoară activitatea într-un laborator echipat conform celor mai înalte standarde tehnologice actuale. Astfel puteți fi siguri că fertilizarea, dezvoltarea și selectarea de embrioni pentru transfer se vor efectua la cel mai înalt nivel de excelență profesională iar visul dumneavoastră de a avea un copil sănătos va deveni scopul și prioritatea noastră profesională.