Programare

Evenimentul „Workflows in IVF” Ediţia I, Octombrie 2018

Fetal Care » Evenimentul „Workflows in IVF” Ediţia I, Octombrie 2018
17 noiembrie 2018

Protocoalele FIV la Standarde Internaționale – seminar condus de Prof. Ami Amit pentru noua generație de medici specialiști din România.

Pentru că tema fertilității este una tot mai des abordată în cabinetele medicilor ginecologi din România, am luat hotărârea de a deschide larg porțile departamentului de Reproducere Umană Asistată a clinicii noastre pentru specialiștii în Fertilizarea in Vitro și pentru medicii care caută soluții optime pentru pacientele lor cu diverse cauze de infertilitate. Deschiderea acesta a fost inaugurată printr-un eveniment științific, un workshop inedit, în care Prof. Amit a abordat în detaliu tema protocoalelor de investigații, tratamente și proceduri de reproducere asistată. Medicii participanți au primit informații prețioase de la un adevărat veteran în materie de FIV, au avut ocazia de a discuta diverse protocoale de tratament şi rate de succes şi s-au bucurat de oportunitatea de a primi consiliere pentru cazuri specifice pe care le au sub observație. Ineditul a constat în faptul că participanții au format adevărate echipe de lucru, de dezbatere, de abordare medicală multi-unghiulară, totul în favoarea pacienților care se luptă cu infertilitatea.

Fetal Care a organizat cu toată deschiderea acest tip de networking medical și și-a demonstrat din nou susținerea şi încrederea în noul val de medici, în colaborare cu specialiștii de renume internațional cu care avem onoarea de a colabora.

Album foto