Programare

Dr. Alin Nicolescu, medic primar cardiologie pediatrică, s-a alăturat echipei Fetal Care

Fetal Care » Dr. Alin Nicolescu, medic primar cardiologie pediatrică, s-a alăturat echipei Fetal Care
6 martie 2017

Suntem încântați să vă anunțăm că Dr. Alin Nicolescu s-a alăturat echipei medicale Fetal Care, oferind săptămânal consultații în cadrul clinicii, în fiecare zi de miercuri. Experiența și expertiza sa ca medic primar cardiologie pediatrică, precum și supraspecializarea în ecocardiografia fetală ne ajută să oferim pacientelor noastre cele mai bune servicii de diagnostic, evaluare și monitorizare a feților cu afecțiuni cardiace congenitale.

Evaluarea cordului fetal în timpul sarcinii este deosebit de importantă întrucât diagnosticarea precoce a anomaliilor cardiace este necesară pentru stabilirea managementului sarcinii, evaluarea prognosticului fetal, consilierea gravidei și a cuplului cu privire la posibilitațile evoluției afecțiunii depistate.

În România, 1500 de copii sunt diagnosticați anual cu malformație cardiacă congenitală. Eventualele anomalii ale cordului fetal pot fi depistate începând cu primul trimestru de sarcina, în cadrul efectuării primei morfologii fetale. Evaluarea riguroasă a sarcinii, efectuarea testelor specifice, atât în cazul sarcinilor normale, cât și în cazul sarcinilor cu risc sau a celor la care s-au depistat deja anomalii fetale, ne permite să urmărim cu atenție dezvoltarea produsului de concepție.

Dr. Alin Nicolescu a obținut specializarea în ecocardiografie fetală în anul 2011, în Varșovia și este în prezent un specialist de top în evaluarea cordului fetal și al nou-născutului.

Suntem onorați de acceptul domnului doctor de a contribui la realizarea unei echipe multidisciplinare complexe de evaluare a sarcinilor cu risc, alături de specialiștii noștri în medicină Materno-Fetală și a celorlalți medici colaboratori. Experiența și expertiza acestei echipe este garanția unor servicii la standarde internaționale pe care ne dorim să le oferim pacientelor noastre.

Vă stăm la dispoziție pentru programări și detalii suplimentare: office@fetalcare.ro / 0721 593 471.