Programare
Ne unim forțele cu Rețeaua de Sănătate Regina Maria

CURS PRACTIC AVANSAT DE REPRODUCERE UMANĂ ASISTATĂ

Fetal Care » CURS PRACTIC AVANSAT DE REPRODUCERE UMANĂ ASISTATĂ
26 martie 2021

Clinica Fetal Care alături de parteneri este onorată să vă supună atenției organizarea pentru prima oară în România, a primului curs Hands-on dedicat Reproducerii Umane Asistate. 

În perioada 10-11 aprilie 2021 vă așteptăm alături de noi în cadrul unui eveniment remarcabil din punct de vedere științific.

FETAL CARE 

Suntem ceea ce facem în mod repetat; prin urmare, excelența nu este un act singular, ci un obicei!” – Aristotel

Tradiția echipei Fetal Care de a împărtăși cunoștințele specialiștilor de top dintr-o perspectivă eminamente practică continuă!  

Prin seriile de cursuri organizate de-a lungul anilor am adus mai aproape de colegii practicieni posibilitatea de a excela în ecografia obstetricală precum și dobândirea unui bagaj teoretic și practic obligatoriu pentru cei care doresc să practice medicina materno-fetală. 

Anul acesta ne-am hotărât să abordăm o nouă direcție, respectând același principiu de a ridica mereu standardele în practica medicală și de a prezenta colegilor noștri conceptul în care credem: medicină la un alt nivel!

Lansăm cu mândrie primul Curs Național Hands-on dedicat Reproducerii Umane Asistate, folosind simulatoare de ultimă generație pentru puncția ovocitară si pentru procedura de embriotransfer (PickupSim si ETSim by ACCURATE ), ce ne permit un grad ridicat de realism. Pentru partea hands-on de realizare a examenului ecografic în cadrul tehnicilor de reproducere umană asistată ne stau la dispoziție partenerii noștri de la GE, cu cele mai noi și cele mai performante aparate existente pe piață la ora actuală: GE Voluson SWIFT. 

CE CUPRINDE ACEST CURS?

Acest curs are ca scop: 

  • scurta aprofundare a noțiunilor teoretice;
  • dobândirea și/sau perfecționarea aptitudinilor clinice si psihomotorii in execuția punctiei ovariene și a embriotransferului.
  • Participanții vor avea de asemenea posibilitatea să practice examinarea ecografică 3D a cavității uterine.

I. Sesiune teoretică “tips & tricks”

  • Simularea în reproducerea asistată medical – Dr. Corina Manolea
  • Ovum Pick-Up: recomandări de bună practică – Dr. Adela Șerban
  • Embriotransferul – un pas fundamental către reusită – Dr. Corina Manolea
  • Aplicații 3D în ecografia infertilității – Dr. Adela Serban

II. Sesiune de hands-on training pe simulatoarele Accurate și Voluson SWIFT

UNDE ȘI CÂND VA AVEA LOC?

Prima ediție a Cursului va avea loc în data de 10  – 11 aprilie 2021, la sediul clinicii Fetal Care, Str. Sevastopol nr. 24 , București.

CUM SE FACE ÎNSCRIEREA?

Dorim să oferim aceeași atenție și dedicare tuturor participanților. Prin urmare, având în vedere că este vorba despre un curs hands-on, locurile sunt strict LIMITATE, motiv pentru care vom acorda prioritate în ordinea înscrierilor. 

Taxa de inscriere este de 400 RON/participant.

Știm că sunteți interesați să fiți alături de cei mai buni și că doriți să adăugați un plus-valoare cunoștințelor dvs, astfel încât suntem onorați să fim trainerii dvs în acest domeniu fascinant al Reproducerii Umane Asistate.

Pentru înscriere vă stăm la dispoziție cu datele de contact:

 office@fetalcare.ro

 0723502753