Programare
Ne unim forțele cu Rețeaua de Sănătate Regina Maria

Curs Hands-On “Standarde aplicate în Ecografia Obstetricală” – Ediţia a V-a

Fetal Care » Curs Hands-On “Standarde aplicate în Ecografia Obstetricală” – Ediţia a V-a
19 decembrie 2018

Ediția a V-a a cursului HANDS-ON ”Standarde aplicate în Ecografia Obstetricală” a avut loc weekendul trecut  prin parteneriat direct între Fetal Care Center, Clubul Regal al Medicilor și Medist – GE Voluson. 

Așa cum ne așteptam, cursul s-a bucurat de un real succes iar medicii participanți au fost din nou provocați să ia pulsul actualității tehnologice în medicina materno-fetală, prin sesiunile de Hands-On susținute de echipa Fetal Care, cu sprijinul Clubului Regal al Medicilor și cu implicarea exemplară a partenerilor noștri de la Medist, prin inginerii Ciprian Murariu și Viorel Necula.

De la abordarea noțiunilor teoretice generale despre patologii și genetică, până la experimentarea generoaselor posibilități oferite de noile standarde și tehnici ale examinării ecografice în trimestrele I și II de sarcină, participanții au fost ghidați de către medicii noștri supra-specializați în Medicină Materno-Fetală pe tot parcursul celor peste 8 ore de curs.

Având la dispoziție cea mai nouă aparatură de la G.E. Voluson și cele mai eficiente programe de screening abia lansate la nivel internațional, experiența cursanților a fost la înălțimea așteptărilor

Mulțumim Clubului Regal al Medicilor pentru organizare și găzduire! Mulțumim echipei Fetal Care pentru implicare! Dr. Adela Șerban, Dr. Mona Zvâncă, Dr. Roxana Bănică, Dr. Ramona M. Vicol – ediția a V-a s-a încheiat cu solicitări pentru următorul curs, cât mai curând posibil, această ediție fiind fully booked la doar câteva ore de la anunțarea ei oficială.

Avem, așadar, confirmarea că informațiile de calitate, oferite de profesioniștii pasionați de evoluția medicală și cu orientare spre pacient, sunt apreciate la justa lor valoare! În 2019 PROGRESUL este cuvântul de ordine în medicina materno-fetală!