Programare

Cum a fost la a treia ediție a cursului “Standarde Aplicate în Ecografia Obstetricală”

Fetal Care » Cum a fost la a treia ediție a cursului “Standarde Aplicate în Ecografia Obstetricală”
14 februarie 2017

Succesul de care s-au bucurat primele două ediții ale cursului “Standarde Aplicate în Ecografia Obstetricală” ne-a determinat să continuăm demersul și să organizăm și cea de-a treia ediție a acestui curs hands ON. Astfel, weekend-ul trecut am împărtășit experiența și cunoștințele cu cei 20 de medici participanți, dorinci să aprofundeze standardele și tehnicile examinării ecografice.

În cadrul cursului au fost abordate noțiuni teoretice generale despre embriologie și genetică, precum și informații despre standardele și tehnicile examinării ecografice în trimestrul I și II de sarcină.

Ediția III a cursului “Standarde Aplicate în Ecografia Obstetricală” (1)

Echipei medicale Fetal Care i s-au alăturat PhD Danae Stambouli, reprezentând CYTOGENOMIC, care a vorbit despre actualitățile în diagnosticul precoce al anomaliilor și reprezentantul MEDIST/GE – VOLUSON, Ing. Ciprian Murariu, prezentând principiile generale ale examinării ecografice.Ediția III a cursului “Standarde Aplicate în Ecografia Obstetricală (2)Ediția III a cursului “Standarde Aplicate în Ecografia Obstetricală” (7)

Interesul participanților a fost stârnit de demonstrațiile live pe tema examinării ecografice în trimestrele I și II și de sesiunile hands ON, susținute de dr. Adela Șerban în cele două zile de curs.

Feedback-ul pozitiv primit de fiecare dată de la participanți și dorința de a ține pasul cu evoluția tehnologiei ne determină să continuăm seria cursurilor “Standarde Aplicate în Ecografia Obstetricală”. Revenim curând cu mai multe informații despre următorul curs.

Ediția III a cursului “Standarde Aplicate în Ecografia Obstetricală (4) Ediția III a cursului “Standarde Aplicate în Ecografia Obstetricală (5)

Mulțumim partenerilor noștri pentru implicare: MEDIST/GE – VOLUSON, CYTOGENOMIC, Laborator SANTE.