Programare

Bun venit in comunitatea mamicilor informate!

Fetal Care » Bun venit in comunitatea mamicilor informate!
14 iulie 2015

Ma bucur sa avem incepand de astazi un spatiu in care sa construim o comunitate bazata pe deschidere, comunicare si dorinta de a lua impreuna cele mai bune decizii pe perioada sarcinii.

comunitatea-mamicilor-informate

Imi doresc ca acest spatiu sa fie o prelungire fireasca a clinicii Fetal Care, unde sa aveti acces la informatie reala cu privire la perioada sarcinii si sa va simtiti pe cele mai bune maini. Aici veti gasi informatii despre cele mai importante analize pe perioada sarcinii, testele speciale care va pot fi de ajutor in clarificarea anumitor aspecte problematice pe care le identificati pe parcursul sarcinii, sfaturi medicale si informatii de ultima ora din domeniul medicinei materno-fetale. Va invit sa va exprimati opiniile si intrebarile cu privire la articolele publicate prin intermediul comentariilor si sa contribuim impreuna la o mai buna intelegere a actului medical din acest domeniu.

Totodata, ma bucur sa va fiu alaturi pe perioada sarcinii in cadrul clinicii Fetal Care. Acolo veti avea acces la cele avansate tehnologii de examinare si diagnosticare si la expertiza dobandita prin stagiile de practica urmate in cadrul unora dintre cele mai importante institutii internationale de medicina materno-fetala, totul pentru un serviciu medical realizat cu multa grija.

Va astept cu solutii, incredere, optimism. Sarcina este o calatorie in sine, iar menirea mea profesionala este sa va ajut ca aceasta calatorie sa fie una cat mai fericita.

Dr. Adela Serban