Programare
Ne unim forțele cu Rețeaua de Sănătate Regina Maria

Campania Mamă şi Fiică

Fetal Care » Campania Mamă şi Fiică
26 iulie 2016

Mamă şi fiică –  împreună pentru sănătate

Legătura dintre mine şi mama mea este indestructibilă. Cam atât de simplă şi de complexă, în acelaşi timp, este relaţia noastră.

Ca femei, am trecut prin multe momente împreună şi m-a privit crescând şi devenind independentă. Acum o privesc eu pe ea cu ochi de adult şi mamă, la rându-mi, şi ador efectul pe care anii trecuţi îl au asupra ei.  Este tot ea, mama, frumoasă şi dedicată, aşa cum am ştiut-o mereu.

 

mama si fiica cu logo

 

Şi pentru că îmi doresc ca ea să îmbătrânească frumos şi sănătos, ceea ce presupune grija faţă de ea însăşi şi vizite anuale la medic, am conceput  pachete speciale de investigaţii*, gândite pentru perechea mamă-fiică şi care constă în screeningul de patologie cervicală (colul uterin).

 

Pachet Premium

Primul pachet vizează screening-ul de patologie cervicală (a colului uterin) şi include următoarele investigaţii: consultaţie, ecografie transvaginală, testul Babeş-Papanicolau, secreţie vaginală, examen de cultură de col şi colposcopie.  Preţul pachetului este de 315 RON (redus cu 50%* de la 630 RON).

Pachet Gold

Al doilea pachet de screening de patologie cervicală include consultaţie, test Babeş-Papanicolau, secreţie de col şi ecografie transvaginală, la preţul de 195 RON (redus cu 50%* de la 390 RON).

 

Vrem astfel să celebrăm relaţia mamă-fiică şi să încurajăm mamele să acorde atenţie sporită sănătăţii lor, aşa cum şi ele s-au dedicat o viaţă familiei lor.

ÎMPREUNĂ PENTRU SĂNĂTATE, ÎMPREUNĂ PENTRU VIAŢĂ!

 

*Reducerea de 50% este valabilă pentru cuplul mamă/fiică și se aplică celei care vine însoțită (fiicei, dacă vine împreună cu mama, sau mamei, dacă este însoțită de fiica sa)