Programare
Ne unim forțele cu Rețeaua de Sănătate Regina Maria

Luna femeii sănătoase – ofertele Fetal Care

Fetal Care » Luna femeii sănătoase – ofertele Fetal Care
Pentru că sănătatea este cel mai frumos cadou, în luna martie clinica Fetal Care vă pune la dispoziție toate resursele medicinei de top la prețuri de mărțișor! Dispunând de aparatură medicală de ultimă generație, echipă medicală cu experiență, un spațiu primitor și relaxant, vă asigurăm de toată empatia, discreția și confortul de care aveți nevoie pentru a ști că sunteți pe cele mai bune mâini!

Pachetul „Lady Care”

Primul pachet vizează screening-ul de patologie cervicală (a colului uterin) și include următoarele investigaţii: consult ginecologic de specialitate, ecografie transvaginală și testare Babeş-Papanicolau (citologie în mediu lichid). Profită de oferta Lady Care, la numai 390 lei (în loc de 690 lei) si echipa noastră se va asigura ca luna martie va fi pentru tine luna femeii sănătoase!

Pachetul „Women’s health care”

Al doilea pachet de screening include consult ginecologic de specialitate, ecografie transvaginală, testare Babeş-Papanicolau (citologie în mediu lichid) cu rezultat emis în regim de urgență și Genotipare HPV (principala infecție responsabilă pentru cancerul de col uterin), la numai 680 lei (redus de la 1090 lei)! Indicațiile efectuării testului de genotipare HPV sunt următoarele:

  • monitorizarea evoluției infecției determinate de o anumită tulpină HPV (cu risca scăzut)
  • monitorizarea persistenței genotipurilor asociate cu risc crescut de cancer cervical, în special la pacientele cu citologie negativă;
  • monitorizarea eficienței tratamentului, în cazul leziunilor cervicale asociate cu HPV (conizație, radioterapie sau chimioterapie); 
  • genotiparea înainte și după administrarea vaccinului anti HPV; 

Pachetul „Friendship Care”

Pentru că martie este despre voi, despre prietenie, despre relația voastră specială, vino cu mama, cu sora sau cu cea mai draga prietenă a ta și beneficiază de pachetul Friendship Care – screening mamar efectuat cu aparatură de ultimă generație, de către specialist în imagistică medicală, la numai 370 de lei pentru amândouă (în loc de 500 lei)! Pentru a vă bucura împreună de primăvară, fiți sigure că sănătatea voastră este pe cele mai bune mâini!