Programare
Ne unim forțele cu Rețeaua de Sănătate Regina Maria

Echipa medicală

Fetal Care » Echipa medicală

“Dorim să creăm cu femeile care apelează la serviciile noastre medicale un parteneriat bazat pe deschidere, comunicare și dorința de a lua împreună cele mai bune decizii atât pentru a obține sarcina, cât și în perioada de monitorizare a acesteia. Vrem ca pacientele noastre să aibă acces la informația reală cu privire la sănătatea lor și să simtă că sunt pe cele mai bune mâini. Aici oferim soluții, încredere, optimism!”

– Echipa Fetal Care –

Consultat permanent al departamentului de Reproducere Umană AsistatăCentrul de Medicină Materno-Fetală și Reproducere Umană Asistată, Fetal Care, s-a născut din dorința și nevoia de a le oferi viitoarelor mame servicii de specialitate complete, tratamente personalizate nevoilor fiecărui caz în parte, și, în același timp, siguranță și încredere.

Fii sigură că totul e bine! – aceasta este deviza noastră.

Încurajăm și milităm permanent pentru urmărirea sarcinii de către medici specializați în medicina materno-fetală și efectuarea testelor de specialitate pentru elucidarea diagnosticelor fetale și materne în colaborare cu cele mai moderne și demne de încredere laboratoare din țară și străinătate.


Morfologiile fetale de trimestrele I, II și III, screening-ul de trimestrul I pentru anomalii cromozomiale, ecocardiografia fetală (examinarea cordului fetal), neurosonografia fetală (examinarea craniului fetal) sunt doar câteva dintre investigațiile pe care le aplicăm în mod uzual pacientelor noastre, chiar și celor care nu prezintă riscuri de anomalii, pentru a obține diagnostice acurate și pentru a ne asigura că sarcina decurge fără complicații. 


Echipa multidisciplinară de Reproducere Umană Asistată oferă soluții pentru probleme de infertilitate, prin planuri de tratament și proceduri complexe de laborator pentru obținerea unei mult-dorite sarcini. Aceste sarcini sunt speciale iar la Fetal Care asigurăm urmărirea evoluției acestora până la termen, prin protocoale agreate la nivel internațional. 

Știm că sarcina este o călătorie în sine, iar menirea noastră profesională este aceea de a le fi alături femeilor, prin actul medical, consiliere și îndrumare, pentru ca această călătorie să fie una cât mai fericită.