Noutati Sfaturi

Prevenirea malformațiilor congenitale

31 ianuarie 2018

       Ianuarie a fost decretată luna prevenirii malformațiilor congenitale, în condițiile în care, la nivel mondial în fiecare an ~276.000 de copii mor în primele 4 saptamani după naștere din cauza acestora, informeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS).
Vă încurajăm să vă gândiți la modul în care putem lucra împreună pentru a preveni defectele congenitale ale copiilor noștri, aliniindu-ne la efortul internațional de conștientizare asupra riscului acestora și a modalităților de prevenire.

          O mare parte din efortul organismului femeii pentru crearea unei noi vieți este efectuată în primele săptămâni de la concepție. De aceea este foarte important ca viitoare mamică să aibă o bună stare de sănătate înainte de a rămâne însărcinată, crescând astfel șansele de a preveni bolile congenitale.

         Femeile care iau în considerare o sarcină în viitorul apropiat, trebuie să își pregătească organismul pentru a fi în cea mai bună stare de sănătate posibilă, concentrându-se pe condiția fizică, pe un regim alimentar echilibrat dar și pe eliminarea, pe cât posibil, a toxinelor ingerate în corp (tutun, alcool etc.). Medicamentele ar trebui să fie alese cu atenție la efectele posibile pe care acestea le-ar putea avea asupra unui făt în curs de dezvoltare.
          La Fetal Care Center vă oferim tot suportul unei echipe multidisciplinare de medici cu experiență, pentru a micșora riscul defectelor congenitale la naștere spre un minim absolut!
Pentru că un început bun influențează rezultatul final, investigațiile, consilierea și tratamentul pe care medicii Fetal Care vi le pun la dispoziție înainte de sarcină sunt personalizate, în funcție de nevoile medicale ale viitoarei mame! 

Echipamentele de ultimă generație, colaborările cu cele mai prestigioase laboratoare din Europa și USA și cei mai buni specialiști în domeniu – medici cu supraspecializări efectuate în afara țării – toate sunt puse la dispoziția pacientelor Fetal Care pentru a evalua, a monitoriza și a trata cazurile de sarcină în care au fost identificate defecte congenitale ale fătului.

La Fetal Care ești sigură că totul e bine!

Dr. Roxana Bănică, medic primar Obsterică-Ginecologie
Supraspecializare în medicina materno-fetală efectuată la King’s College, London, sub supravegherea  profesorului Nicolaides, unul dintre pionierii în medicina materno-fetală.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.