Împreună transformăm visul în realitate


Cine suntem?

Fetal Care este centru de excelență în Medicină Materno-Fetală și Reproducere Umană Asistată, locul în care știința și tehnologia sunt puse în slujba ta, la cel mai înalt nivel.

Echipa noastră este supra-specializată în centre de prestigiu, cu recunoaștere internațională în domeniul Medicinei Materno Fetala și Reproducere Umana Asistata. Specialiștii noștri sunt lideri de opinie recunoscuți în practica medicală, educație, cercetare și inovație.

 Miracolul tău. Misiunea noastră.

Specialiștii  Fetal Care sunt dedicați profesiei de medic, munca în echipă și energia creativă făcând lucrurile dificile să pară simple. Vrem să contribuim la creșterea calității actului medical în țara noastră, să facem diferența prin educație, inovație și expertiză.

Am structurat departamentele clinicii în așa fel încât să maximizăm eficiența și timpul dedicat pacienților noștri, oferindu-le tratament integrat, în mai multe specialități, în aceeași locație.

Ne angajăm să menținem întotdeauna la nivelul cel mai ridicat standardele de diagnostic, management terapeutic, normele etice și morale.

Cum facem acest lucru?

Am creat o echipă complexă multidisciplinară formată din lideri în domeniu, pentru care progresul în medicină, educație și cercetare sunt standardul de aur.

La Fetal Care folosim tehnologie de vârf la nivel mondial iar partenerii noștri din industria de profil ne pun la dispoziție cea mai nouă și cea mai performantă aparatură existentă pe piață.

Valorile noastre

Acestea sunt principiile și valorile pe care fiecare membru al echipei noastre le urmează în fiecare zi.

  • Profesionalism și dedicare față de pacienți și față de actul medical;
  • Respect pentru pacienți și pentru profesia de medic;
  • Responsabilitatea actului medical;
  • Discreție, confidențialitate, compasiune.

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment

  • Reply Elena 29 iulie 2015 at 11:50

    Felicitari!!! Un medic extraordinar!

  • Leave a Reply

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.